• Bine ati venit pe Denumire Societate
  • Relatii cu clientii: 0261 811 111

POLITICA DE LIVRARE


Livrare prin curier:

SC Denumire societate SRL, momentan colaborează cu două firme de curierat: Fan Curiere,Sam.

a) livrarea produselor de mari dimensiuni pentru produsele din urmatoarele categorii: folii, substraturi de productie, ingrasaminte, pesticide, mașini, sisteme de irigat profesionale, respectiv alte produse de dimensiuni mari, taxa de livrare se calculează în funcție de volumul produselor, neavand în vedere valoarea comenzii.

Taxa de livrare va fi vizibila în cos și pentru produsele cu valoare mai mare de 500 RON sau pentru cele aflate în promoție.

Taxa de livrare se aplica, pe lângă volumul produselor, și în funcție de regiune sau zona geografica pentru acele localitati care sunt în afara retelei de curierat.

b). livrarea produselor de dimensiuni normale: se percepe to taxa de 25 ron, cu excepția celor mentionate la punctul a).

Pentru produsele a caror valoare este mai mica de 500 RON, se face percepe o taxa de livrare de 25 RON.

c). pe teritoriul tarilor din cadrul Uniunii Europene, livrarea se va efectua cu ajutorul firmelor de curierat, iar taxa de livrare se va stabili în funcție de zona geografica a clientului și volumul produselor. În acest caz, clientul va fi nevoit sa efectueze plata în avans, după care vom putea pregăti produsele spre livrare.

Termenul de livrare mediu este 24- 48 ore de la plasarea comenzilor înainte de ora 14:00.